" Daar waar tranen hun recht willen… daar wacht ik op jou.
Ik neem je mee naar jouw beeld van vrijheid… en verwelkom het verdriet.
Zodat je kunt bewegen met datgene dat er is… en er mag zijn. "

Rouw en trauma

Thuiskomen bij jezelf met behulp van paarden


Het overlijden van een dierbare, het einde van een relatie, het verlies van een baan, een confrontatie met ziekte of het verlies van hoop en dromen voor de toekomst…

Net zoals de reden voor jouw verlies persoonlijk is, geldt dat ook voor hoe je dit ervaart. Rouwen kan slopend aanvoelen en invloed hebben op je relaties en dagelijkse leven.

Verdriet, woede, verwarring, schuldgevoelens… het is oké om je zo te voelen.

Dat is ook zo voor trauma, een heftige ervaring die vaak lastig is om aan terug te denken. De herinneringen kunnen zo pijnlijk, angstig of verdrietig zijn dat je ze liever vermijdt.

Dat betekent niet dat je je hele leven lang ongelukkig moet blijven. Coaching met paarden brengt beweging en groei met zich mee, zelfs te midden van zoveel pijn.

Bij SOCoaching ben je welkom zoals je bent. Er is geen oordeel. Met een open en objectieve blik ga ik graag met jou op pad. Zodat jij weer helemaal thuis kan komen bij jezelf.


Neem contact op


Wanneer er geen tijd is om te rouwen


Soms is er gewoon geen tijd om te rouwen. Onverwachts neem je de rol van beide ouders op, transformeer je van grote zus in één keer naar een soort moederfiguur, slokt het werk je volledig op…

Je belandt in de overlevingsmodus. Weken, maanden en jaren vliegen voorbij. Maar plots ben je op. Je zit vast. Vast in een onvoltooid rouwproces. Dat noemen we ‘gestolde rouw’. Het rouwproces heeft tijd nodig om af te ronden. Door hier actief mee aan de slag te gaan, neem je langzaam maar zeker de draad van het leven weer op.


Hoe verloopt een sessie met paarden?


Daar staan jullie dan. Het paard en jij, samen in de piste. Afstand houden, het dier strelen, iets vertellen… in alle rust doe jij waar je je goed bij voelt. Er bestaat geen juist of fout. Door de interactie met het paard krijg jij waardevolle inzichten en graaf je een laagje dieper. Je maakt ruimte voor heling, groei en het opnieuw omarmen van het leven.

Tarieven


Om te beginnen nodig ik je uit voor een gratis kennismaking van een half uur. Voelt dit goed voor jou? Dan gaan we samen aan de slag. Een losse sessie komt op 95 euro voor een sessie van 1 uur tot max 1u5.

Tijdens het traject heb jij recht op Whatsapp-ondersteuning. Dit houdt in dat je me altijd mag contacteren via Whatsapp om je te ondersteunen op het moment dat het jou uitkomt.


Neem contact op

Starterstraject (3 maand)


€ 295

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • 1-op-1 coaching met paarden
  • 4 sessies van 1 à 1,5 uur
  • 24/7 bereikbaar op Whatsapp

Rouwtraject (6 maand)


€ 675

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • 1-op-1 coaching met paarden
  • 9 sessies van 1 à 1,5 uur
  • 24/7 bereikbaar op Whatsapp

Veelgestelde vragen


Ik heb geen ervaring met paarden, wat nu?

Dat is geen probleem, er is geen ervaring met paarden vereist.

Moet je kunnen paardrijden om de coaching te volgen?

Nee, er wordt niet gereden. Als je wil mag je het paard wel aanraken, uiteraard op een veilige en respectvolle manier.

Is paardencoaching veilig?

Mijn paarden ken ik door en door en werden al meermaals ingezet voor coaching. Er is geen reden om aan te nemen dat een paard zich onveilig zal gedragen. Zelf ben ik als coach altijd dichtbij.

Hoe kleed ik mij het best voor een sessie?

Kies gerust kleding waarin jij je comfortabel voelt. Houd er rekening mee dat een deel van de sessie in de piste en dus in het zand plaatsvindt. Daarom is gesloten schoeisel een must. De piste is buiten, dus raad ik je aan om je te kleden naargelang het weer.Voelt dit goed voor jou?

Contacteer me voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.
Copyright © 2023 SoCoaching | Privacy policy
Design & Developed by Solid Designs BV | Copywriting by Say it write